НАЧАЛО          ЗА НАС          УСЛУГИ          ЦЕНИ          КОНТАКТИ

Какво правим ние
Ние правим живота на рентиера по-лесен, грижейки се за имота му като добър стопанин.
Ние създаваме доволни и лоялни гости, които отново се връщат в имота.
Ние превръщаме имота в генератор на постоянни доходи.


Интериорен дизайн

Превърнете изоставения имот на баба си в източник на сигурен доход. Знаем, че това струва усилия и пари, но сме уверени, че тази инвестиция ще ви се изплати многократно. Доверете се на нашите интериорни дизайнери с богат опит и ще видите как старото жилище скоро ще заблести с нова визия. 

Нашите сръчни и отговорни майстори ще изпълнят проекта бързо и качествено. Работата им е изцяло под наш контрол.

Понякога не се налага да се вложат много средства, а резултатът е зашеметяващ, приходите - гарантирани!


Маркетинг и реклама 

Стартираме кампанията със заснемането на имота от много добър фотограф. Снимките са първото нещо, което спира погледът на потенциалния гост и затова трябва да са наистина впечатляващи. Продължаваме със създаването на детайлна и точна, но в същото време и доста привлекателна презентация на имота. В нея се описват всичките му особености, но също така и изискванията на собственика към гостите. Следва насочване на рекламата към определен сегмент туристи и разпространението й в множество онлайн резервационни платформи като Airbnb, Booking.com, Flipkey, Homeaway и др. Осъществяваме и много офлайн продажби, защото нашите лоялни клиенти често ни търсят приятелски по телефона.


Гъвкаво ценообразуване

Успешното запълване с гости на имотите от градски тип е възможно само ако се провежда ефективно ценообразуване. Цените се променят ежедневно, затова се налага ползването на специален алгоритъм, отчитащ промяната на множество фактори. 


Отлично обслужване на гостите 24/7

Екипът ни от онлайн рецепционисти, консиержи, камериерки и майстори е изцяло на разположение на гостите, независимо кой ден от седмицата е и кое време е. При възникнал проблем сме готови да се отзовем бързо.

Стараем се максимално добре да обслужим вашите гости, за да останат доволни и в бъдеще отново да се върнат във Вашия имот.

Предварителна комуникация, посрещане, настаняване и изпращане на гостите

Започваме да комуникираме с гостите още от първия момент, в който те проявяват интерес към имота. Следват мейли и телефонни разговори, с които ние даваме най-подробна информация за предлагания имот и максимално добре подчертаваме неговите предимства. След получаване на потвърждение на резервацията от госта, следва втори етап от комуникацията ни - уточняване на час на пристигане и настаняване. Гостът е вече в имота, но се нуждае от информация и помощ - няма проблем, ние сме насреща! Връзката ни с госта не прекъсва до завръщането в дома му. Даже и тогава ние продължваме комуникацията, изисквайки реална оценка за престоя му в имота.


Перфектна чистота и ухаещо на свежо спално бельо

За нас няма нищо по-важно от поддържането на  отлична чистота  в имота. Работим с утвърдена в областта на почистването фирма, на която сме поверили прането и гладенето на спалното бельо. Допълнително разполгаме с професионална камериерка и с техник, които се отзовават спешно при възникнали ситуации. Почистването на имота се извършва редовно след заминаване на гостите. Работи се по чек-лист, а при евентуални щети информираме собственика незабавно.Имотът е добре поддържан и се амортизира много бавно.


Поемаме грижата за плащането на битовите сметки

Ежемесечното следене на сметки за ток, вода, парно, кабелна и интернет, и сроковете за плащането им е досадно и времеемко. За твърде заетите собственици на имоти или за тези, намиращи се извън България, предлагаме услугата "плащане на битови сметки".  


Административни и правни консултации и помощ

Фирмата ни работи с екип от опитни адвокати, който може да съдейства за всички административни и правни процедури. Особено важна административна задача е категоризацията на имота в общината. На други собственици можем да съдействаме за данъчни и финансови облекчения.

 

 "Риъл Адванс" ООД предоставя  услуги за краткосорчно  отдаване под наем на имоти, намиращи се на територията на София, Бургас и Варна.
Фирмата ни осъществява пропърти мениджмънт на апартаменти комплекси по Българското Черноморие. 


2018-2020© Copyright Flatrent.bg